top of page

Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης για δικαστικά έξοδα

12 Μαρτίου 2024

Κύτταρο Live

ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ!

STRESS

ΤΣΟΠΑΝΑ RAVE

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ & ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ

THE SEXY CHRISTIANS

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 20.00

ΕΝΑΡΞΗ 21.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙ 5 ΕΥΡΩ

"ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ" ΠΑΤΡΑ 9.2.24

Στη Μουσική λέσχη "ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ"
ΝΟΣΤΑΛΓΟΊ ΔΕΚΑΕΤΙΏΝ
70s-80s-90s. ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ
Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 118 Πάτρα ο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ και οι ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ LIVE
Παρασκευή 9 Φεβρουάριου 2024.

Ο Γιώργος Τσίγκος & Μαύροι Κύκλοι μαζί με το Ολέθριο Ρήγμα και τους οικοδεσπότες Saving Alex στο Skyland!

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022
SKYLAND LIVE MUSIC VENUE
Φαρσάλων 24
Doors open: 20:00
Show starts: 21:00
Presale: 8€
Damage: 10€
τηλ. επικοινωνίας : 694 346 2763

Σημεία προπώλησης:
Snuff (Παπασταύρου 4, Λάρισα)
Underground Tales Records

(Πανός 12Α, 1ος όροφος, Λάρισα)
*προπώληση μέχρι το πρωί της

προηγούμενης μέρας του live

Ο Γιώργος Τσίγκος και οι μαύροι κύκλοι, μια σπουδαία μπάντα από την κορυφαία για το ελληνικό ροκ της δεκαετίας των 90's, που παραμένει ενεργή και δυνατή μέχρι σήμερα και οι Ολέθριο Ρήγμα ένα διαχρονικό όνομα της ελληνόφωνης σκηνής με τα 33 χρόνια παρουσίας τους στα καλλιτεχνικά δρώμενα, έρχονται στο Skyland για ένα εκρηκτικό live ! Σε ρόλο οικοδεσπότη οι Saving Alex!

Γιώργος Τσίγκος και Μαύροι κύκλοι
Η στιχουργική δεξιότητα του Γιώργου Τσίγκου τον κατατάσσει ως έναν εκ των κορυφαίων στιχουργών της ιστορίας της ελληνικής rock σκηνής. Αλλά ο Γιώργος, δεν είναι μόνο αυτό - ανήκει σε αυτή τη πάστα καλλιτεχνών και κυρίως ανθρώπων, που μπορούν να σε πείσουν πως όντως η μουσική και οι στίχοι έχουν τη δύναμη να «διαλύσουν» καθετί άσχημο και άδικο που μας περιβάλλει σαν κοινωνία, φτάνει να ονειρευόμαστε και να νιώθουμε την ανάγκη της έκφρασης και της δημιουργίας.
Στίχος κοινωνικοπολιτικός, περιγράφει το αδιέξοδο και την κατάντια της καθημερινότητας που έχει μετατρέψει τον άνθρωπο έρμαιο του χρήματος και της εκμετάλλευσης. Η στιχουργική δεινότητα του Γιώργου Τσίγκου τον κατατάσσει ως έναν εκ των κορυφαίων στιχουργών της ιστορίας της ελληνικής rock σκηνής.
Ο ήχος τους είναι άλλοτε μελωδικός σε όμορφες επαναστατικές μπαλάντες κι άλλοτε με στοιχεία metal, punk, ηλεκτρονικά, κρατώντας πάντα τη hardrock βάση.
Το ιστορικό συγκρότημα στις συναυλίες παρουσιάζει τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του γιορτάζοντας την 32χρονη πορεία του.

 

Ολέθριο Ρήγμα 1989-2022.
Με αφορμή τα 33 χρόνια ιστορίας των Ολέθριο Ρήγμα , το συγκρότημα από την Αθήνα που υπήρξε πρωτοπόρος δύναμη που κινούταν ανάμεσα στο Punk, το Hardcore και το Thrash, παρουσιάζει ένα best of setlist από όλη τη δισκογραφία του!
Το συγκρότημα δημιουργήθηκε από την ένωση των συγκροτημάτων "Ρήγμα" και "'Όλεθρος" που είχαν κατά καιρούς κοινά μέλη. Οι "Ρήγμα" είχαν ξεκινήσει το '89, δίνοντας συναυλίες σε σχολεία, μικρά clubs και σε χώρους κατάληψης. Κυκλοφόρησαν 5 demo κασέτες και ένα δίσκο με τίτλο "Ο Τελευταίος Αιώνας" από τη "Wipe Out" το '94. Την ίδια εποχή είχαν ξεκινήσει και οι "'Όλεθρος", οι οποίοι κυκλοφόρησαν ένα εφτάιντσο το '94 με τίτλο "'Όλεθρος" από τη "Wipe Out". Το '95 τα δύο συγκροτήματα θα συγχωνευτούν και θα ονομαστούν σε "Ολέθριο Ρήγμα". Το '97 θα κυκλοφορήσουν το ομώνυμο cd τους με την "Wipe Out Records". Η δεύτερή τους δουλειά κυκλοφόρησε από την "Black Lotus Records" το '99, με τίτλο "Πολέμησε για τους Αθώους". Και από την ίδια εταιρεία, το '00, κυκλοφόρησε και το τρίτο cd τους με τίτλο "Μ.Γ.Δ.". To ‘01 κυκλοφορούν ανεξάρτητα το cd chaos 1. Το '02 βγάζουν το cd "Σκοτώστε τα Παιδιά, Φονιάδες" και το 03 πάλι ανεξάρτητα το cd chaos 2.Το '04 το cd με τίτλο "Ο τρόμος της Εξουσίας". Παράλληλα κυκλοφορούν το τελευταίο cd της τριλογίας Chaos 3 . Το '05 συμμετείχαν στο "Rock wave Festival" στην Αθήνα δίπλα σε μεγαθήρια της παγκόσμιας σκηνής, με κάποιες αλλαγές στη σύνθεσή τους, Το 07 κυκλοφορεί από την "Burning Star" το cd με τίτλο "Anthology" που περιείχε δεκαεφτά κομμάτια από όλη τους την πορεία και μαζί ένα dvd με videoclips και την εμφάνιση τους στο Rock wave 2005 δίπλα σε Dio, Twisted Sister, Anthrax κλπ. Με άπειρες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και με εμφανίσεις δίπλα σε ονόματα όπως των DOOM, Oi Polloi, Dead ideas κ.α. η εμπειρία ήταν αναμενόμενη.
Ένα live και καθεμία ξεχωριστή εμπειρία, με ανανεωμένο line up πλέον από το 2015 και μετά αναλαμβάνοντας το μπάσο η Μαριαλένα και κυκλοφορόντας το cd «Οι λύκοι δεν κοιμούνται ποτέ» και full τις μηχανές !

Saving Alex
Οι Saving Alex, είναι ένα punk rock συγκρότημα από τη Λάρισα. Δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας από μια παρέα τεσσάρων ατόμων με κοινό πάθος για τη μουσική. Το 2021 μπήκαν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το πρώτο τους άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους με τίτλο Dead or Alive. Ένα χρόνο και μια πανδημία μετά, ήρθε η ώρα να προωθήσουν τη δουλειά τους επί σκηνής!

Στο AN CLUB, Σολωμού 13, Εξάρχεια, Σάββατο 7 Γενάρη.

33 χρόνια στη δισκογραφία.

Είμαστε ακόμα ζωντανοί, πάνω στη σκηνή

για τα αδέρφια μας, τους φίλους που μας πίστεψαν.

Θα ακουστούν τραγούδια από όλη τη δισκογραφία μας.

Καλή αντάμωση.

Γιώργος Τσίγκος & Μαύροι Κύκλοι στο Architecture Rock Cafe - Live Stage

Ο Γιώργος Τσίγκος & Μαύροι Κύκλοι στην στην Architecture Rock Cafe - Live Stage
Παρασκευή 20 Μαΐου 2022.
Ακόμα μια σπουδαία μπάντα από την κορυφαία για το ελληνικό ροκ, δεκαετία των 90's, που παραμένει ενεργή και δυνατή μέχρι σήμερα, έρχεται στην στην Architecture Rock Cafe - Live Stage
Ούλωφ Πάλμε 23,
Ζωγράφου- Αθήνα

Η στιχουργική δεξιότητα του Γιώργου Τσίγκου τον κατατάσσει ως έναν εκ των κορυφαίων στιχουργών της ιστορίας της ελληνικής rock σκηνής. Αλλά ο Γιώργος, δεν είναι μόνο αυτό-ανήκει σε αυτή τη πάστα καλλιτεχνών και κυρίως ανθρώπων, που μπορούν να σε πείσουν πως όντως η μουσική και οι στίχοι έχουν τη δύναμη να «διαλύσουν» κάθετι άσχημο και άδικο που μας περιβάλλει σαν κοινωνία, φτάνει να ονειρευόμαστε και να νιώθουμε την ανάγκη της έκφρασης και της δημιουργίας.
Στίχος κοινωνικοπολιτικός, περιγράφει το αδιέξοδο και την κατάντια της καθημερινότητας που έχει μετατρέψει τον άνθρωπο έρμαιο του χρήματος και της εκμετάλλευσης. Η στιχουργική δεινότητα του Γιώργου Τσίγκου τον κατατάσσει ως έναν εκ των κορυφαίων στιχουργών της ιστορίας της ελληνικής rock σκηνής.
Ο ήχος τους είναι άλλοτε μελωδικός σε όμορφες επαναστατικές μπαλάντες κι άλλοτε με στοιχεία metal, punk, ηλεκτρονικά, κρατώντας πάντα τη hard rock βάση.
Το ιστορικό συγκρότημα στις συναυλίες παρουσιάζει τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του γιορτάζοντας την 32χρονη πορεία του.

Τηλ. κρατήσεων 210 747 2472,
κόστος θεάματος 7 ευρώ και έναρξη 22:00.

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΜΑΥΡΑ ΡΟΔΑ
Παρακάτω το βιογραφικό της μπάντας:

Τα Μαύρα Ρόδα είναι ένα ελληνόφωνο hard rock συγκρότημα το οποίο είναι ενεργό από το 2014 στον καλλιτεχνικό χώρο και στη σημερινή του μορφή απαρτίζεται από τους εξής:

Μαρίνος Σοφίου - φωνητικά, λιντ κιθάρα (2014-σήμερα)

Γεράσιμος Ανδρέου - ρυθμική κιθάρα (2018-σήμερα)

Αλέξανδρος Κωλέττης - μπάσο (2020-σήμερα)

Δημήτρης Σπυράκης - ντράμς (2018-σήμερα)

Το συγκρότημα έχει καταφέρει να κάνει σημαντικά βήματα γράφοντας τραγούδια που φημίζονται για τον ''σκληρό'' τους ήχο, την ατμόσφαιρα που δημιουργούν καθώς και άλλοτε για τους κοινωνικούς αλλά και ποιητικούς στίχους τους, κυρίως όμως, για τις δυναμικές τους εμφανίσεις σε πολλές μουσικές σκηνές του Πειραιά και της Αθήνας. Το 2016 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο ''Ανώριμες Συνήθειες'' και μέσα στο 2022 αναμένεται η νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο ''Σκαλοπάτια Στο Κενό''.

Rock architecture 2022_edited.jpg
bottom of page