Συναυλίες 2020 -

Γιώργος Τσίγκος & Μαύροι Κύκλοι στο Architecture Rock Cafe - Live Stage

Ο Γιώργος Τσίγκος & Μαύροι Κύκλοι στην στην Architecture Rock Cafe - Live Stage
Παρασκευή 20 Μαΐου 2022.
Ακόμα μια σπουδαία μπάντα από την κορυφαία για το ελληνικό ροκ, δεκαετία των 90's, που παραμένει ενεργή και δυνατή μέχρι σήμερα, έρχεται στην στην Architecture Rock Cafe - Live Stage
Ούλωφ Πάλμε 23,
Ζωγράφου- Αθήνα

Η στιχουργική δεξιότητα του Γιώργου Τσίγκου τον κατατάσσει ως έναν εκ των κορυφαίων στιχουργών της ιστορίας της ελληνικής rock σκηνής. Αλλά ο Γιώργος, δεν είναι μόνο αυτό-ανήκει σε αυτή τη πάστα καλλιτεχνών και κυρίως ανθρώπων, που μπορούν να σε πείσουν πως όντως η μουσική και οι στίχοι έχουν τη δύναμη να «διαλύσουν» κάθετι άσχημο και άδικο που μας περιβάλλει σαν κοινωνία, φτάνει να ονειρευόμαστε και να νιώθουμε την ανάγκη της έκφρασης και της δημιουργίας.
Στίχος κοινωνικοπολιτικός, περιγράφει το αδιέξοδο και την κατάντια της καθημερινότητας που έχει μετατρέψει τον άνθρωπο έρμαιο του χρήματος και της εκμετάλλευσης. Η στιχουργική δεινότητα του Γιώργου Τσίγκου τον κατατάσσει ως έναν εκ των κορυφαίων στιχουργών της ιστορίας της ελληνικής rock σκηνής.
Ο ήχος τους είναι άλλοτε μελωδικός σε όμορφες επαναστατικές μπαλάντες κι άλλοτε με στοιχεία metal, punk, ηλεκτρονικά, κρατώντας πάντα τη hard rock βάση.
Το ιστορικό συγκρότημα στις συναυλίες παρουσιάζει τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του γιορτάζοντας την 32χρονη πορεία του.

Τηλ. κρατήσεων 210 747 2472,
κόστος θεάματος 7 ευρώ και έναρξη 22:00.

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΜΑΥΡΑ ΡΟΔΑ
Παρακάτω το βιογραφικό της μπάντας:

Τα Μαύρα Ρόδα είναι ένα ελληνόφωνο hard rock συγκρότημα το οποίο είναι ενεργό από το 2014 στον καλλιτεχνικό χώρο και στη σημερινή του μορφή απαρτίζεται από τους εξής:

Μαρίνος Σοφίου - φωνητικά, λιντ κιθάρα (2014-σήμερα)

Γεράσιμος Ανδρέου - ρυθμική κιθάρα (2018-σήμερα)

Αλέξανδρος Κωλέττης - μπάσο (2020-σήμερα)

Δημήτρης Σπυράκης - ντράμς (2018-σήμερα)

Το συγκρότημα έχει καταφέρει να κάνει σημαντικά βήματα γράφοντας τραγούδια που φημίζονται για τον ''σκληρό'' τους ήχο, την ατμόσφαιρα που δημιουργούν καθώς και άλλοτε για τους κοινωνικούς αλλά και ποιητικούς στίχους τους, κυρίως όμως, για τις δυναμικές τους εμφανίσεις σε πολλές μουσικές σκηνές του Πειραιά και της Αθήνας. Το 2016 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο ''Ανώριμες Συνήθειες'' και μέσα στο 2022 αναμένεται η νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο ''Σκαλοπάτια Στο Κενό''.

Rock architecture 2022_edited.jpg